Izvor:
28.12.2016 u 16:24
0

Pobeda nad CSKA: Kruna na Zvezdin decembar čuda!

Može li Zvezdin decembar čuda da se nastavi u Areni? Četvrtak, 19 časova, pune tribine i evropski prvak CSKA iz Moskve!

Makabi i Real, prvaci Evrope iz 2014. i 2015, već su pali u Beogradu, pa neka padnu i šampioni iz 2016, Teo i moskovska “armija”.

Kolokvijum protiv “ponosa Izraela”, a onda i ispit sa madridskim Realom crveno-beli su položili sa najvećom ocenom, demoliravši evropske velikane sa “+37” koš razlikom, ali za kraj godine pulene Dejana Radonjića čeka i diplomski, i to u vidu moćnog CSKA!

Zvezda nikada nije dobila Moskovljane. Prošle sezone Miloš Teodosić i društvo slavili su u sva tri duela, ostavivši našeg šampiona bez fajnal-fora, a po dva puta su ih dobili 1973. i 1999, takođe u evropskim kupovima. Ovoga puta, nošeni podrškom 20.000 “delija” u grotlu Arene, ali i puni samopouzdanja zbog velikih pobeda u poslednje dve nedelje, crveno-beli se s pravom nadaju prvoj pobedi nad “armejcima”.

Okršaj sa CSKA je za nas pravi spektakl. Za navijače nema bolje utakmice za kraj godine, a i nama će to biti jedan od najtežih zadataka. CSKA je prejak, ima samo dva poraza ove sezone u Evroligi. Naš recept je jednostavan, treba da budemo najbolji što možemo i da se nadamo pobedi, što da ne – kaže Nemanja Dangubić.

Zvezdino krilo zna odakle preti najveći opasnost.

Teo je njihova pokretačka snaga, ali takav igrač se ne čuva pojedinačno, nego sa svim igračima u petorci. Ipak, ni CSKA nije samo Teo, iako je on najbolji plej u Evropi. U tome je njihov kvalitet jer su im i svi ostali igrači vrhunski. Nadamo se najboljem – dodaje Dangubić.

CSKA u Beograd dolazi u najjačem sastavu. Nando de Kolo se oporavio od povrede, što znači da paklen zadatak čeka i Branka Lazića, najboljeg Zvezdinog defanzivca.

Moskovljani su jedna od retkih velikih ekipa koju nismo pobedili i na nama je da im uzmemo taj skalp. Sve se namestilo, ovo je zaista idealan kraj godine. Zato na pobedu, nego šta – poručuje Lazić.

Armaniju je ubacio 23 poena, Makabiju 14, a Realu 20. Marko Simonović je i za CSKA spremio nešto iz svog arsenala kojim je već rušio evropske velikane…

Stvarno se nadam da će biti puna Arena. Igramo u zaista odličnoj formi, nemoguće je ostati u takvom ritmu do kraja sezone, u februaru uopšte nećemo ni biti kod kuće. Pobeda nad CSKA bila bi ukras na ovu uspešnu godinu – kaže Marko Simonović.

Ulaznice za utakmicu počele su da se prodaju u utorak, a biće na blagajnama Eventima i u sredu i na dan meča (ako se ne prodaju). Cene su 500 i 1.000 dinara za tribine, za parter 900, a za lože 1.400 dinara. Ulaznice za počasna mesta prodavaće se po ceni od 5.000 i 10.000 dinara.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter