Izvor:
30.12.2016 u 18:27
0

RUSI ODUŠEVLJENI gestom Delija: Šteta što Srbija i Rusija nisu susedi!

Ruski mediji opširno su izvestili o potezu navijača Crvene zvezde koji su uoči meča između košarkaša srpskog tima i moskovskog CSKA odali poštu članovima hora ruskih oružanih snaga "Aleksandrov", koji su nastradali u avionskoj nesreći.

Ruska Gazeta, Sport i specijalizovani portali konstatuju kako su navijači Crvene zvezde još jednom potvrdili da su Rusi i Srbi braća, a mnogobrojni čitaoci su se u komentarima zahvalili na podršci u teškim trenucima. Posebno se izdvojio komentar jednog navijača koji je napisao da je šteta što Srbija i Rusija nisu susedi.

Zahvalnost navijačima Crvene zvezde izneli su i navijači moskovskog Spartaka, koji su u bratskim odnosima sa pristalicama beogradskog kluba.

Uoči utakmice između Zvezde i CSKA u beogradskoj Areni preko razglasa je emitovana pesma "Tamo daleko" koju je ansambl "Aleksandrov" izvodio u jednom od ranijih gostovanja u Beogradu.

Istovremeno, navijaci su razvili transparent na kome je pisalo: "Nek se pesma ovog hora od 20 000 članova do neba čuje u jedan glas, nek se čuje hvala i dalje pevajte za nas", a svi prisutni u hali ustali su dok je emitovana pesma.

Košarkašku utakmicu pratio je iz lože ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Čepurin.

Zvezda je savladala CSKA 78:67.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva, www.instagram/fratria

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter