Izvor:
11.01.2017 u 04:26
0

Zvezda mora da bude PONOSNA: Delije najglasniji navijači! (foto)

Polusezona Evrolige donela je tradicionalnu anketu, u kojoj su učestvovali ovlašćeni predstavnici svih klubova ovog takmičenja, a navijači Crvene zvezde dobili su titulu najglasnijih u ovoj sezoni.

Iskreno, i nije iznenađenje da je atmosfera "Kombank arene" i nekadašnjeg "Pionira" najvatrenija u Evropi. Sjajni navijači pesmama podižu moral i igru, dok je protivnik često zbunjen i u neverici. Čak i aktuelni šampion Evrope, CSKA iz Moskve.

Željko Obradović, šef stručnog štaba Fenerbahčea, najbolji je trener sa 31,25% glasova, dok su iza njega Dimitris Ituidis (CSKA) sa 25% i Sito Alonso (Baskonija) sa 18,75%.

Na fajnal-foru svi anketirani vide Real Madrid i CSKA iz Moskve, a za preostala dva mesta glavni favoriti su Fenerbahče i Olimpijakos.

Četvrtina ispitanih smatra da je najzanimljivije gledati utakmice Baskonije, a prate ih partije Reala i CSKA.

Moskovljani su najneugodniji protivnik, za šta su prikupili čak 43,75% glasova, a za njima slede Olimpijakos sa 18,75% i Brose Bamberg sa 12,50%.

Pogledajte:

Blic
Foto: Instagram/euroleague

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter