Izvor:
29.01.2017 u 14:04
0

Stigao poziv: Evo KOJI KLUB iz NBA hoće Tea!

Sve su glasnije priče da će Miloš Teodosić po završetku ove sezone otići put najjače košarkaške lige na svetu. Plejmejker CSKA i reprezentacije Srbije odavno je pokazao da je prerastao evropske okvire i da je zaslužio da se oproba i u NBA ligi.

Kao najkonkretnija se u priči pojavila ekipa Jute Džez koja bi navodno rado u svojim redovima videla momka koji sa loptom čini čuda. Dodatni plus za Teodosića je i činjenica da je u Juti prvi asistent Kevina Snajdera srpski trener Igor Kokoškov koji nijednog trenutka ne ostavlja dilemu može li plejmejker Srbije da igra ''preko bare''.

Miloš je vrhunski plejmejker i jedan od najboljih igrača koji ne igraju NBA ligu. Njegovo ime je poznato svima u ovoj ligi, dobro ga znaju i prate ga godinama. Ne mislim da je napravio grešku što je ostao u Evropi jer igra za CSKA, najbolji tim na Starom kontinentu. Pretpostavljam da je zadovoljan uslovima u Rusiji, ali bila bi šteta da ne napravi taj korak i okuša se u najboljoj ligi na svetu – smatra Kokoškov.

Kokoškov ne krije da bi i te kako voleo da Teodosića vidi baš u dresu njegove Jute.

Ima potencijal i talenat i pripada NBA ligi. Na njegovim agentima je da sve prekontrolišu i ispitaju tržište, a trebalo bi da ode u onaj tim, gde bi njegovo umeće najbolje iskoristili, ali i tamo gde mogu najviše da ga plate. Voleo bih da ga vidim u Juti, bilo bi sjajno da sarađujemo – zaključio je Kokoškov.

Srbijadanas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter