Izvor:
08.02.2017 u 16:57
0

Bobijeva poruka iz Detroita: “VIDIMO SE NA EVROPSKOM PRVENSTVU”!

Srpski košarkaški div Boban Marjanović želi da igra na Evropskom prvenstvu u Turskoj narednog leta, uprkos problemima koje je imao pred okupljanje “orlova” za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

– Imali smo neki nesporazum, ali sada je sve sređeno. Nadam se da ću biti u Istanbulu na Evrobasketu – rekao je Bobi u intervjuu za turski sajt “Trend basket”.

Iako nema veliku minutažu u Detroit Pistonsima, Marjanović nije klonuo duhom.

– Ne igram mnogo, ali se trudim da pomognem saigračima, da budem raspoložen I donesem pozitivnu energiju na treningu. Sviđa mi se Detroit I za sada je sve dobro.

Neizbežna tema su navijači crveno-belih koje Bobi i te kako dobro poznaje.

– Bilo je izuzetno zadovoljstvo igrati pred njima. Tačno znam kako se protivnici osećaju kada odu u Beograd. Igrao sam tamo i znam koliko vam energije stigne sa tribina. Tamo je skoro nemoguće pobediti. Crvena zvezda u svojoj dvorani igra sa šest igrača – slikovito je opisao Boban atmosferu iz beogradskog “hrama košarke”.

Happytv.rs
Foto: youtube printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter