Izvor:
12.02.2017 u 15:26
0

UKAZALI MU POSEBNU ČAST, A ON IM VRATIO FENOMENALNOM PARTIJOM: Lebron i Klivlend upoznali strašnog Jokića! (video)

Sjajni Nikola Jokić je blistao na NBA parketu i u noći između subote i nedelje, ali njegov Denver nije mogao da savlada Klivlend koji je na svom terenu slavio sa 125:109.

Centar Nagetsa i ponos Srbije nije dozvolio da ga umor savlada, već se samo dan posle utakmice karijere i rekorda od 40 poena pobrinuo da bude noćna mora i za šampionski sastav.

Jokić je na terenu Kavsa opet bio u svom ritmu i zabeležio dabl-dabl sa 27 poena (šut iz igre 9/18) i 13 skokova, uz četiri asistencije i dve blokade za 37 minuta.

Cela Amerika bruji o Nikoli i njegovi čarolijama, pa ga je tako u Klivlendu zvanični spiker u hali najavio sa "gospodin Jokić" i ukazao mu posebnu čast.

Koliko je bio dobar protiv šampiona svedoči i to da je imao isti košgeterski učinak kao Lebron Džejms, koji je još dodao pet skokova i 12 asistencija. "Kralj" je zajedno sa Kajrijem Irvingom ubacio 54 poena i tako su vodili Kavse do trijumfa, dok Jokić i nije imao adekvatnu pomoć saigrača.

Najbolji posle našeg reprezentativnog centra među Nagetsima bili su Geri Heris i Džamal Marej sa po 16 poena.

Happytv.rs
Video: Youtube/DownToBack

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter