Izvor:
18.05.2016 u 01:51
0

DOŽIVOTNI UGOVOR: Lebron Džejms teži za milijardu dolara!

Maverik Karter, prijatelj iz detinjstva i poslovni partner Lebrona Džejmsa je izjavio kako je kompanija "Nike" potpisala doživotni ugovor sa zvezdom NBA u iznosu većem od milijardu dolara.

U novom intervjuu za "GK" Karter ne pominje iznos za doživotni ugovor, ali se iz njegovih odgovora može pročitati između redova.

Maverik je prvo rekao kako ne može da kaže koliko novca je u pitanju, ali je upitao šta ljudi pričaju, na šta je novinar rekao da ako Kanje Vest kaže da je u pitanju milijarda dolara, ona jeste. Maverik se nasmejao i pokazao da je u pravu.

On je dodao kako je u pitanju fantastičan dogovor i kako su obe strane zadovoljne, kao i da je to najveći posao u istoriji kompanije.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/BleacherReport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter