Izvor:
20.02.2017 u 15:26
0

REKORDNI OL STAR: Zapad pobedio Istok, Entoni Dejvis ubacio 52 poena! (video)

Odigrana je i najglamuroznija utakmica u svetu košarke, a trijumf je odneo Zapad pomalo nenormalnim rezultatom od 192:182 što je broj koševa koji do sada nije zabeležen u ovakvim utakmicama. Naravno, jasno vam je da se odbrana u Nju Orleansu igrala… Zapravo, nije se igrala.

Najbolji u celoj toj priči bio je Entoni Dejvis koji je bio aspolutni junak večeri sa 52 poena i 10 skokova. On je tako oborio rekord čuvenog i velikog Vilta Čemberlena koji je 54 godine držao rekord sa 42 ubačena poena na Ol staru.

Tako je Nju Orleans mogao da uživa u partiji domaćeg igrača koji je pisao istoriju… I tako se desilo da domaći košarkaš osvoji MVP nagradu prvi put posle šest godina i Kobija Brajanta.

Kada je sama utakmica u pitanju, bilo je tu naravno više nego dovoljno lepih poteza, Istok je vodio posle prve četvrtine, do kraja treće došlo se u egal, da bi u poslednjoj deonici Zapad obezbedio pobedu, šestu u poslednjih sedam utakmica.

Pored Obrve, sjajan je bio i Rasel Vestbruk koji je dao 41 poen uz pet skokova i sedam asistencija. Kevin Durant je došao do tripl-dabla sa 21 poenom, 10 skokova i 10 asistenccija što je četvrti tripl-dabl u istoriji Ol star duela!

U dresu Istoka istakli su se Grk Janis Adetokunbo sa 30 poena, šest skokova i dosta atraktivnih poteza, 23 je imao Lebron Džejms, a 22 je dodao njegov "mlađi brat" Kajri Irving.

Bilo je tu dosta poznatih ljudi iz sveta biznisa da vide i budu viđeni, pa je i po tome ovaj Ol star odradio svoju ulogu.

Već je zakazan Ol star za 2018. godinu, a igraće se u Los Anđelesu.

Ostanite uz happytv.rs.

Mozzartsport
Foto: Youtube/Printscreen
Video: Youtube/ AQUPAS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter