Izvor:
20.02.2017 u 18:19
0

GROBARI BAKLJOM POGODILI FUNKIONERA KOŠARKAŠKOG SAVEZA SRBIJE: Zadržan na posmatranju zbog povrede oka! (video)

Tokom bakljade navijača Zvezde i Partizana u finalu Kupa Koraća u Nišu, pogođen je funkcioner Košarkaškog saveza Srbije Miodrag Radović.

Kako je rečeno u Kliničkom centru Niš, Radovanović je zbog povrede oka i okolnih tkiva zadržan na posmatranju.

Pod terapaijom je pošto ima krvarenje u oku. Kada povreda bude sanirana moći će da se ustanovi da li ima oštećenje vida i koji je stepen oštećenja", rekao je direktor KC Niš Zoran Radovanović.

On je kazao da pacijentu uradjena kompletna dijagnostika glave, a pregled magnetnom rezonancom pokazao je da nema druge povrede glave.

Radović je pogođen krajem treće četvrtine bakljom koja je doletela sa dela tribina na kojoj su se nalazili navijači Partizana, dok je sedeo pored terena ispod severne tribine.

Od siline udarca je pao na pod, a Hitna pomoć ga je na nosilima iznela iz dvorane Čair. Hitna pomoć je imala nekoliko intervenijca zbog pirotehničkih sredstava.

Utakmica je zbog ovoga bila prekinuta nakratko, a na kraju je slavila Zvezda 74:64.

Beta
Foto: Youtube/Printscreen
Video: Youtube/ Magic Moment, South Media

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter