Izvor:
21.02.2017 u 14:07
0

DIVAC IZAZVAO ZEMLJOTRES U SAD: Objasnio zašto je oterao najboljeg igrača! (foto)

Generalni menadžer Sakramento Kingsa Vlade Divac objasnio je svoj potez kojim je šokirao Ameriku – slanje Demarkusa Kazinsa u Nju Orleans poslednjeg dana prelaznog roka u NBA ligi.

Dugogodišnji lider Kingsa Kazins karijeru nastavlja u Nju Orleansu, a sa njim je krenuo je i Omri Kaspi, dok su u suprotnom smeru krenuli Badi Hild, Lengston Galovej i Tajrik Evans, koji je ranije već igrao za Sakramento. U ovom trejdu Kingsi su dobili i pikove Pelikansa u prvoj i drugoj runde na ovogodišnjem draftu.

Došlo je vreme za promene, a mislim da je ovo najbolji pravac za klub – rekao je Divac.

Nije tajna da Kazins više nije bio zadovoljan u Sakramentu.

Pobede počinju sa kulturom i karakterom. S obzirom na to da će predstojeći draft biti jedan od najjačih u poslednjoj deceniji, ovaj trejd će nam omogućiti da stvorimo talentovan i snažan roster – dodao je Divac.

Srbin se zahvalio Kazisnu na svemu urađenom u Sakramentu i poželeo mu mnogo uspeha u novoj sredini.

Navijači u Sakramentu su najbolji na svetu, a mi smo posvećeni tome da napravimo tim na koji će Sakramento biti ponosan – zaključio je Vlade Divac.

Na osnovu izjava agenta Jarina Akana, Kazins nije bio srećan zbog ovakve odluke Divca.

Razgovarao sam sa vlasnikom Kingsa i menadžerom kluba Divcem o budućnosti Demarkusa u Sakramentu i obojica su me uveravali da ga smatraju igračem koji će obeležiti budućnost kluba. Na kraju, da ne bi ispalo da lažem, Divac je dao i zvaničnu izjavu. Toliko o tome koliko vredi njegova reč.

Kurir
Foto: Twitter/Printscreen/Sacremento Kings

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter