Izvor:
25.02.2017 u 17:14
0

Dobra vest za Partizan: HEČER IZAŠAO IZ BOLNICE!

Košarkaš Patizana Vilijam Hečer izašao je iz bolnice posle trovanja hranom zbog kog nije nastupao na Kupu Radivoja Koraća prošlog vikenda.

Amerikanac je stigao sa timom u Niš, ali se vratio u Beograd zajedno sa Vanjom Marinkovićem i Milošem Koprivicom.

Prethodnih dana bio je na lečenju na infentivnoj klinici, a u petak je pušten. Osim takmičenja u Kupu, Hečer je do sada propustio meč FIBA Lige šampiona sa PAOK-om i utakmicu sa Zadrom u ABA ligi.

Prethodna nedelja je bila jedna od najtežih u mom životu. Boreći se sa ozbiljnom bolešću, gledao sam svoj tim kako se muči bez mene. Ipak, moj Bog je dobar i oporavljam se. Jedva čekam da izađem odavde“, napisao je Hečer uz fotografiju na Instagramu.

b92.net
Foto: aba-liga.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter