Izvor:
06.03.2017 u 15:58
0

Najpoznatija TV sportska mreža ESPN: JOKIĆ ZASLUŽIO NAGRADU U NBA!

Srpski košarkaš Nikola Jokić, prema mišljenju uglednog američkog ESPN-a, glavni je kandidat za nagradu za igrača koji je najviše napredovao ove sezone u NBA ligi.

U tekstu poznatog novinara ESPN-a Marka Stajna piše da je Jokić zasenio sve ove sezone, čak i zvezdu Milvokija Janisa Adetokumba, i da je zaslužio veliko priznanje.

"U periodu oko Božića smatralo se da će Adetokumbo lagano da osvoji nagradu za igrača koji je najviše napredovao. U svim kolonama je bio fantastičan, vodeći u svom timu, ali je Jokić bio neverovatan u drugom delu trećine sezone. Prosečno je beležio 21,3 poena, 10 skokova i 5,3 skoka po utakmici, uz sjajan procenat šuta 60,8 odsto, za samo 29,4 minuta. Zbog toga je i Denvera iznenađujuće došao u poziciju da ode u plej-of", navode iz ESPN-a.

Pored Jokića i Adetokumba za pomenutu nagradu kandidati su Harison Barns iz Dalasa i Tim Hardavej Junior iz Atlante.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter