Izvor:
20.03.2017 u 22:00
0

JASNO I GLASNO: Teo otkrio ko ga može dovesti u NBA!

Jednog od najboljih srpskih košarkaša Miološa Teodosića odavno mnogi "šalju" u NBA ligu, ali se on i dalje ne da.

Posle mnogo godina, konačno je progovorio šta to treba da poseduje tim koji ga poželi u svojim redovima i "natera" ga da dođe u najjaču ligu sveta.

– Istina je da ozbiljno razmišljam o mogućnosti da odem u NBA, ali ništa još nije definitivno, niti će biti do leta. Već sam ranije rekao da bih otišao u Sjedinjene Države, ali tim koji želi da me dovede mora da ispuni dva uslova – takmičarske ambicije, koje su mu najvažnije, ali i finansijski aspekt i dužinu mog ugovora – napisao je Teodosić u blogu na sajtu eurohoops.com.

Kao potencijalna destinacija košarkaša moskovskog CSKA pojavljuje se Juta, ali i Denver za koji nastupa Nikola Jokić.

– Srećan sam zbog Srba koji igraju odlično u NBA ligi. Uzbuđen sam zbog svega što se događa Nikoli Jokiću. Nikola, nastavi da ih zapanjuješ i da pokazuješ svoju klasu. Budućnost je tvoja – zaključio je kapiten Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter