Izvor:
21.03.2017 u 22:46
0

AMERIKA U TRANSU, OGLASIO SE TEODOSIĆ: Najbolji igrač Evrope najavio UZBUDLJIVO LETO! (video)

Zvanično najbolji igrač Evrope Miloš Teodosić otkrio je planove za naredni period.

Reprezentativac Srbije objavio je blog za jedan prestižni košarkaški sajt, gde je pričao o svojim planovima vezanim za NBA ligu.

Ali pre priče o najjačoj ligi na svetu, Teodosić je 'napisao koju' za CSKA.

"Ciljevi CSKA su poznati, to nije nikakva tajna. Želimo da postignemo ono što smo i prošle godine i zadržimo tim na vrhu. Uvek je teže ostati na vrhu nego doći do njega. Svi žele da nas pobede, da zauzmu naše mesto. Mi, ujednjeni i odlučni, učinićemo sve što je u našoj moći da odbranimo trofej. To je nešto o čemu svi u klubu razmišljamo, što želimo i to je cilj za koji ćemo dati sve što imamo. Onda ćemo da razmišljamo i VTB ligi, to je takođe podjednako važno za nas, i želimo da se zadržimo na vrhu. Kao što nam i trener Itudis govori, posvećeni smo svakom danu, svakom treningu , svakoj utakmici pojedinačno i to je pristup koji nam može doneti uspeh", jasan je bio Teodosić.

Nikola Jokić beleži sjajne rezultate u dresu Denvera, a to nije promaklo ni Teu.

"Srećan sam zbog Evropljana, a naročito Srba koji igraju odlično u NBA ligi. Uzbuđen sam zbog svega što se događa Nikoli Jokiću, mom prijatelju i saigraču iz reprezentacije. Takođe, video sam šta je govorio o meni tokom Ol-stara, mnogo sam mu zahvalan. Nastavi da ih iznenađuješ i da pokazuješ svoju klasu, Nikola. Budućnost je tvoja", poručio je plejmejker koji ipak nije želeo do detalja da otkriva sve u vezi nastavka karijere, ali je iskoristio priliku i zagolicao maštu svima koji žele da ga vide u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

"Mnogi od vas me pitaju o budućnosti i ovaj blog je pravo mesto da sa vama podelim svoje mišljenje o tome. Pre svega, dok se sezona ne završi ne želim da razmišljam ni o čemu drugom osim osvajanja svih trofeja, drugu sezonu zaredom, sa ekipom CSKA iz Moskve. Tek onda, kao slobodan agent, razmisliću i odlučiti o svojoj budućnosti, nakon što temeljno sagledam sve opcije koje imam. Napunio sam pre dva dana 30 godina i znam da bi ovo mogla da bude ključna odluka u mojoj karijeri. U Evropi, CSKA je moj tim, verovali su mi toliko godina i za mene će uvek biti na prvom mestu. CSKA je tim sa kojim ću prvo razgovarati. Ovo leto će biti uzbudljivo jer osim odluke o nastavku karijere očekuje me i Eurobasket sa reprezentacijom Srbije za koju sam uvek bio, i uvek ću biti na raspolaganju. Sa tom ekipom sam doživeo neverovatne emocije, ali želim više. Cela generacija, svi u reprezentaciji osećamo da imamo još mnogo toga da ponudimo i da možemo da donesemo još mnogo radosti nama i srpskom narodu", zaključio je Teodosić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter