Izvor:
25.03.2017 u 13:34
0

PLANETARNA FACA: Ceo svet poludeo za Srbinom! (video)

Srpski košarkaš Andrija Bojić, koji sa uspehom igra za mađarski Jazbernji, postao je planetarni hit.

Naime, on je privukao pažnju tako što je u meču s Kečkemetom, umesto da izvede slobodno bacanje, uzeo loptu, krenuo ka košu i zakucao. Andrija Bojić je rekao da u tome ne vidi ništa loše i da je na taj način hteo da probudi publiku.

U prvom poluvremenu sam šutirao 4/4 slobodna bacanja, u drugom sam bio daleko lošiji. Ovim potezom sam hteo prvo sebe da razmrdam, ali i navijače, koji su se bili totalno utišali. Tada smo gubili 17 razlike i na ovaj način sam hteo nešto da uradim da se probudimo. Smatram da nisam ništa loše uradio, jer to je sport. Nisam ni slutio da će taj moj potez privući toliku pažnju medija – kazao je Andrija Bojić i dodao:
Zbog tog postupka nisam dobio tehničku, nego su mi sudije svirale samo prestup. Nisam imao nikakve konsekvence od trenera. Ovde je malo drugačije nego u Srbiji. Nisu toliko strogi kao kod nas (smeh).

Na konstataciju da je privukao pažnju košarkaške legende Šakila O‘ Nila, koji ima svoju emisiju „Šakti ful“, srpski košarkaš je odgovorio:
Definitivno sam onda postao planetarni hit (smeh)! Ni kriv ni dužan. Šta da se radi?! Stvarno nijednog trenutka nisam pretpostavljao da će taj potez dobiti toliku pažnju.

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter