Izvor:
29.03.2017 u 03:04
0

ZVEZDA POKLEKLA U MORAČI: Budućnost bolja od srpskog šampiona 63:57!

Crveno-beli su u Beogradu dobili prvi meč (82:67) i nadaju se da bi novom takvom partijom mogli da završe posao. Za razliku od tog meča, u ovom na parketu neće biti Markusa Vilijamsa koji je pre par dana dobio otkaz u domaćem timu, dok će na drugoj strani Stefan Jović biti u timu.

PRVA ČETVRTINA

Čvrsta odbrana Zvezde na početku meča, forsiranje teških šuteva domaćeg tima i poeni Dangubića i Kuzmića su obeležila prva dva minuta meča (0:4).

Savović je prekinuo "prazan hod" trojkom, dok na drugoj strani puštaju Jovića i Mitrovića da šutiraju za tri. Stefan na startu meča uglavnom deli lopte, dok je Luka promašio jedini pokušaj za sada. Dve brze kontre i Šehovićevi poeni za vođstvo domaćina (5:4).

Jović promašuje trojku, Dangubić potom ne pogađa za dva, a Savović poentira iz reketa. Radonjić je na polovini prve deonice umesto Jovića ubacio Lazića, Mitrović i Kuzmić se nisu snašli, a Savović je na drugoj strani pogodio uz faul. Blokada Dangubića je kasnila, pa je Boris posle tajm-auta srpskog tima promašio dodatno bacanje za seriju Budućnosti od 9:0 (9:4).

Simonović je zamenio Mitrovića i odmah pogodio za tri, a Nikolić na drugoj strani pogodio u reketu, zatim realizovao dodatno bacanje, a Dženkins je zbog drugog faula morao na klupu. Umesto njega je ušao Jović (12:7).

Gudurić je zamenio Dangubića i odmah pogodio za tri, posle čega je Simonović iznudio drugi faul Savovića. Lazić je pogrešio prilikom izvođenja auta, a Jović imao odličnu blokadu u kontri domaćeg tima. Gudurić je sjajno pronašao samog Tompsona koji je promašio otvoren šut posle čega je u skoku faulirao Klasena i poslao ga na liniju za slobodna bacanja gde je bio polovičan (13:10).

Gudurić i Lazić su promašili šuteve za tri, ali je ofanzivni skok srpskog tima doneo novi napad. Spor napad crveno-belih, sekunde su isticale, a Rejnolds je bez potrebe faulirao Gudurića koji je tako dobio tri penala. Pogodio je sva tri (13:13).

Poslednji napad u deonici je imao crnogorski tim. Popović je promašio ceo koš, Klasen uhvatio loput i pogodio, a sudije pokazale da se koš ne priznaje. Potom je arbitar Pukl odlučio da pogleda snimak situacije. Posle kratkog gledanja snimka je potvrdio prvobitnu odluku, tako da je posle prve četvrtine rezultat nerešen (13:13).

DRUGA ČETVRTINA

Volters je počeo drugu deonicu na poziciji pleja, odmah je pronašao Tompsona koji je opet bio neprecizan, ali je Lazić bio odličan u skoku i vratio loptu u koš. Zatim je Branko odličnom igrom u odbrani ukrao loptu i lagano je položio u koš (13:17).

Tompson je promašio i treći šut, pa ga je odmah zamenio Kuzmić. Ognjen je u par navrata odlično zaustavio Klasena, a Rejnolds promašio trojku. Volters se zaleteo i promašio, Simonović nije pogodio preko Savovića. Suad Šehović je to kaznio trojkom (16:17).

Rejnolds je pogodio u kontri preko Voltersa, Savović potom preko Simonovića, a Lazića je u prodoru faulirao Klasen. Branko je pogodio oba, Volters zatim ukrao loptu i promašio lagano polaganje. Dženkins je uhvatio loptu, pa poentirao, a Gordić dao trojku. Simonović je na drugoj strani promašio otvorenu trojku, a Savović lagano pogodio pored Simonovića i postigao svoj 11. poen na meču (25:21).

Dženkins je odlično prošao, ostavio loptu Mitroviću koji je previše oklevao i dobio "rampu" od Klasena. Nešto brži napad domaćeg tima, Savović ostaje u duelu sa Dženkinsom i to koristi. Mitrović je promašio, a Dženkins pratio kontru i blokirao Seada Šehovića. Mnogo grešaka oba tima u napadu (29:21).

UŽIVO:

Izvor: Novosti/HappyTv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter