Izvor:
03.04.2017 u 01:48
0

Ništa od srpskog finala: PARTIZAN STAO PRED CEDEVITOM!

Košarkaši Partizana ni četvrtu godinu u nizu nisu uspeli da se plasiraju u finale ABA lige, treći put ih je u polufinaluzaustavila Cedevita.

Zagrebački tim je slavio u ovogodišnjoj "majstorici" sa 87:78 u Domu sportova, pa se posle godinu dana pauze vratio u borbu za titulu regionalnog šampiona.

Partizan je zaostajao za domaćinom od samog starta, Cedevita stiće dvocifrenu prednost u drugom kvartalu posle tri uzastopne trojke Dženana Muse, crno-beli uspevaju da smanje na 73:70 pred samu završnicu, ali promašuje pet šuteva u nizu (četiri trojke), pa Babić sa devet poena u nizu rešava pitanje pobednika.

Cedevita je produžila seriju nepobedivosti na svom parketu protiv Partizana koja traje od marta 2013, iako je već u prvom napadu ostala bez svog ključnog igrača Rajana Boutrajta.

Zagrebački tim je prvi finalista ABA lige u sezoni 2016/2017, čeka majstoricu iz drugog polufinala, Crvena zvezda dočekuje Budućnost u utorak u Železniku.

b92.net
Foto: aba-liga.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter