Izvor:
03.04.2017 u 14:39
0

SKANDALOZAN POTEZ HRVATA UMALO IZAZVAO TUČU: Pokušao da ponizi Partizan pet sekundi pre kraja! (VIDEO)

Sraman potez Marka Tomasa u završnici meča u Zagrebu.

Partizan je poražen od Cedevite sa 87:78 u Zagrebu, a pred sam kraj utakmica je jedva privedena kraju, jer su igrači obe ekipe bili veoma nervozni. Došlo je do koškanja u dva navrata, što je izazvalo nekoliko tehničkih grešaka i zbog toga je duel završen kasnije nego što se očekivalo.

Marko Tomas je nesportski odreagovao na samom kraju meča, kada je poklonio loptu Urošu Lukoviću, a zatim mu poručio ”ajde šutiraj na koš”.

Ostali igrači Partizana tada su okružili Tomasa, zbog čega je umalo došlo do tuče. Sve je na kraju smirio Veljko Mršić kada je tražio tajm-aut ne bi li se situacija primirla i meč priveo kraju bez incidenta.

Pogledajte kako je izgledala napeta završnica u Zagrebu, a potez Tomasa pogledajte na 3:35:

Izvor: Telegraf
Foto: aba-liga.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter