Izvor:
05.04.2017 u 14:23
0

RUŠI SVE PRED SOBOM: Jokić novim dabl-dablom udaljio Nju Orleans od plej-ofa! (VIDEO)

Denver je pobedio Nju Orleans prošle noći rezultatom 134:131 i ugasio mu nade za plasman u plej-of, a među najvećim krivcima Pelikansima je Nikola Jokić.

Srpski košarkaš zabeležio je još jednu fenomenalnu partiju, i dabl-dabl učinak od 21 poena i 12 skokova, uz četiri asistencije.

Uz njega je odličan bio i Danilo Galinari sa 28 poena, a ključne poene od svojih 23 za pobedu dao je Gari Haris – u pitanju je bila trojka za vođstvo od osam poena na tri minuta do kraja meča.

Fenomenalne individualne partije igrača domaće ekipe definitivno nisu urodile plodom – Entoni Dejvis je ubacio čak 41 poen, Demarkus Kazins je zabeležio 30 poena i 14 skokova. Upravo je on ubacio tri trojke za izjednačenje 131:131 na 305. sekundi do kraja, ali je Holidej (18 poena i 12 asistencija) dva puta izgubio loptu, što je rezultiralo slobodnim bacanjima. Na kraju je imao šut za produžetak, ali je promašio.

Odlična vest za Denver je i ta što je glavni konkurent za mesto u plej-ofu Portland izgubio od Jute 106:87.

Nagetsi sada imaju skor 37-40, jednu pobedu manje od Portlanda.

Treba napomenuti da je Kenet Farid igrao samo deset minuta zbog problema sa donjim delom leđa, kao i da trener Majk Meloun nije mogao da računa na Darela Artura zbog problema sa levim kolenom, Vila Bartona (levo stopalo) i Džamira Nelsona (list desne noge).

POGLEDAJTE:

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter