Izvor:
10.04.2017 u 00:23
0

Radonjić pred finale ABA lige: U PROBLEMU SMO ZBOG NEHUMANOG RITMA!

Veliko finale ABA lige za sezonu 2016/2017 počinje u ponedeljak prvom utakmicom između branioca titule košarkaša Crvene zvezde mts i starog poznanika crveno-belih, ekipe "Cedevite" iz Zagreba.

Ovo je ekipi Crvene zvezde treće uzastopno finale, a u poslednjem eliminacionom susretu sa ekipom iz Zagreba, crveno-beli su prošle sezone sa 2-0 obezbedili prolaz u finale, kasnije i osvojili titulu u duelima sa ekipom "Mega Leksa".

– Jasna je važnost ovog finala, mi smo puno pričali o tome od samog starta sezone u svakoj prilici, jer je bilo od starta sezone poznato šta je prioritet. Odigrali smo dobro sezonu, Cedevita je takođe odigrala dobro i realno je da se nađemo u finalu. Napravili su tim da bi pokušali da se vrate u Evroligu, imaju kvalitet i iskustvo da igraju na različite načine, a u meču protiv Partizana pokazali su da i u teškim uslovima i u dodatno otežanim okolnostima mogu da odigraju dobro. Imali su malo vremena, šest dana od prošle utakmice protiv Cibone da sve to poslože" rekao je na početku trener crveno-belih i dodao da Stefan Jović neće igrati, a da će o stanju premorene ekipe, koja je pre samo dva dana igrala evroligašku utakmicu, uveriti na večernjem treningu.

– Mi smo, s obzirom na svoje okolnosti, to u hodu rešavali. U toj problematici smo više od dva meseca, igraćemo bez Jovića. Raspored nije human, ali je jedini moguć. Mi smo tek stigli iz utakmice, doputovali smo u Beograd u subotu uveče. Idem posle konferencije na trening, pa ćemo videći ko je sve spreman za utakmicu, nadam se da nije ostavilo traga, ali svakako okrnjeni jesmo – rekao je Radonjić.

kkcrvena zvezda.com
Foto: aba-liga.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter