Izvor:
10.04.2017 u 22:39
0

Trener Minesote: PEKOVIĆ NIJE U NAŠIM PLANOVIMA VIŠE! (VIDEO)

Trener NBA tima Minesote Tim Tibodo otkrio je da više ne računa na Nikolu Pekovića, predsednika Partizana, koji je zbog povrede propustio ovu sezonu.

Povreda je takve prirode da je teško verovati da će se popularni Pekmen vratiti na teren uopšte.

Ne verujem da će Peković ponovo zaigrati. Odluka je na njemu i doktorima, ali slušajući stavove medicinskog tima i samog Pekovića, ne očekujem ga više na terenu. Nije u našim planovima i nećemo se više oslanjati na njega – rekao je strateg Minesote za StarTribune.

Zbog hronične povrede zgloba i Ahilove tetive Nikola Peković je prošle sezone odigrao samo 12 utakmica, a pojedini američki mediji su najavili još prošle godine da će možda i završiti karijeru, iako mu ugovor sa Minesotom istiće tek za dve godine.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter