Izvor:
16.04.2017 u 14:17
0

TUGA: Početak NBA plej-ofa ostao u senci tragedije prve zvezde Bostona! (VIDEO)

Vreme je za dobru košarku… Počeo je plej-of NBA lige i više nema mesta za odmaranje igrača i taktiziranje, ekipe moraju da daju maksimum. Ipak, početak doigravanja pokvarila je velika tragedija koja je zadesila najboljeg igrača Bostona Ajzeu Tomasa.

Dok se sjajni plejmejker pripremao za start serije sa Čikagom, stigla je strašna vest. Njegova mlađa sestra Čajna (22) nastradala je u saobraćajnoj nesreći. Ona je svojim automobilom, na putu za Vašington, udarila u zaštitnu ogradu. Nije bila vezana i ostala je na mestu mrtva.

Mi smo tužni zbog tragičnog gubitka Čajne Tomas. Misli i molitve čitave organizacije Seltiksa su uz Ajzeu i njegovu porodicu – saopštili su Seltiksi, a i pored svega očekuje se da Tomas zaigra protiv Čikaga.

Iza Ajzee je bajkovita sezona, još jednom je pokazao da je jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji. Posle svega neće mu biti lako da se fokusira na košarku.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter