Izvor:
15.04.2016 u 14:40
0

EVROLIGA: Crvena zvezda izgubila drugu utakmicu četvrtfinala protiv CSKA

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras od ekipe CSKA u Moskvi sa 77:76 (20:20, 24:28, 19:12, 14:16), i u drugoj utakmici četvrtfinala Evrolige.

CSKA je poveo sa 2:0 i za plasman na završni turnir potrebna mu je još jedna pobeda.

Najefikasniji u beogradskom klubu u drugoj utakmici bio je Stefan Jović sa 15 poena, po 14 su postigli Marko Simonović i Terens Kinsi, a Kvinsi Miler 11. CSKA je predvodio Kajl Hajns sa 19 poena, dok su Nando De Kolo i Kori Higins postigli po 13.

Zvezda je odlično počela i vodila sve do pred kraja prve četvrtine. Crveno-beli su imali i sedam poena prednosti, ali su rano ispunili bonus, pa je domaćin zahvaljujući poenima sa slobodnih bacanja lako nadoknadio zaostatak.

Utakmica je bila izjednačena do sredine druge četvrtine, kada je Zvezda ponovo stekla veću prednost trojkama Stefana Jovića i Branka Lazića. Crveno-beli su do poluvremena imali i osam poena prednosti, a posebno je bio raspoložen Marko Simonović, koji je tada postigao tri trojke iz četiri pokušaja.

Košarkaši CSKA su postepeno smanjivali zaostatak tokom treće deonice, a sredinom nje i ponovo poveli. Zvezdini igrači teško su u poslednjoj četvrtini postizali poene, što je domaćin iskoristio i povećavao prednost.

Nakon dobre odbrane, crveno-beli su imali poslednji napad, ali su Joviću tri sekunde pre kraja dosuđeni koraci. Nad Andrejem Voroncevičem je napravljen faul, on je promašio oba bacanja, a Kinsi šutem sa više od pola terena nije uspeo da postigne koš, pa je CSKA pobedio i došao na korak od plasmana na fajnal-for.

Naredna utakmica igraće se u ponedeljak 20.45 u Beogradu.

Beta
Foto: Facebook/KK Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter