Izvor:
19.04.2017 u 02:55
0

PLEJ-OF EVROLIGE: Teo i Bogdan dominirali!

Košarkaši CSKA jedva su savladali Baskoniju 98:90 u Moskvi, za vođstvo 1-0 u četvrtfinalu plej-ofa Evrolige.

CSKA je dva puta imao dvocifrenu prednost tokom meča, ali su se Baski konstantno vraćali, a onda nošeni Šejnom Larkinom preokrenuli na 88:86, tri minuta pre kraja.

Međutim, Miloš Tedosić pogađa ključnu trojku za 91:90, nakon čega Nando de Kolo ubacuje četiri poena za minut i stavlja tačku na meč.

Teodosić je predvodio CSKA sa 22 poena (2/7 dva, 4/9 tri) uz pet asistencija, te pomenutom trojkom koja je verovatno rešila susret.

"Ne znam kako smo pobedili, kao da nismo igrali dovoljno ozbiljno. Na kraju smo im ukrali pobedu. Moramo biti ozbiljniji u sledećem meču", rekao je Teodosić.

Pratili su ga De Kolo sa 17 poena i Kori Hingis sa 12, dok je s druge strane najefikasniji bio Larkin sa 17.

Njega su pratili Rodrig Buboa sa 13, dok su po 12 postigli Tornike Šenhelija, Adam Hanga i Johanes Vojtman, koji je imao i osam skokova.

Drugi meč na programu je u četvrtak, takođe u Moskvi, a igra se na tri pobede.

Veliki korak ka Fajnal foru Evrolige napravili su košarkaši Fenerbahčea koji su kao gosti slavili protiv Panatinaikosa u Atini sa 71:58.

Turski predstavnik odigrao je nestvarno dobru odbranu u drugom poluvremenu, dozvolivši "zelenima" samo 16 poena.

Najzaslužniji za trijumf Fenera bio je srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović koji je postigao 23 poena za ukupan indeks uspešnosti 35.

b92.net
Foto: baskonia.com, fenerbahce.org

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter