Izvor:
24.04.2017 u 23:42
0

POMIRENJE PRED DERBI: Veličković i Džikić prijateljski ćaskaju u kafiću! (FOTO)

Prethodnih dana, naročito posle utakmice sa Vršcem u prvom kolu Superlige Srbije, govorilo se i pisalo o sukobu kapitena i trenera košarkaša Partizana Novice Veličkovića i Aleksandra Džikića.

Dan pred utakmicu drugog kola Superlige u kojoj Partizan gostuje najvećem rivalu Crvenoj zvezdi (utorak 20 časova dvorana Aleksandar Nikolić), pojavila se fotografija na kojoj se vidi da glavni akteri sukoba razgovaraju.

Detalji priče nisu poznati, ali se na slici sa sajta volimpartizan.rs vidi da su sukobi iza njih i da je ekipa spremna da u duelu sa večitim rivalom da maksimum.

Kurir
Foto: volimpartizan.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter