Izvor:
27.04.2017 u 20:21
0

POBUNA U ZVEZDI: Evo zašto su igrači na ivici štrajka!

Iako Crvena zvezda igra sezonu kakva je za mnoge navijače kluba sa Malog Kalemegdana pravo ostvarenje sna, situacija u klubu trenutno nije ni malo naivna, piše Informer. Izvor ovog lista navodi da je čak situacija bila na ivici štrajka košarkaša, koji su primili 3,5 plata, od čega jednu tek pre nekoliko dana.

Ipak, sve to pod kontrolom drži Dejan Radonjić, koji je čak primio i samo jednu platu, ali je odvratio igrače od eventualnog štrajka.

Košarkaši Zvezde skoro da ne primaju plate ove sezone. Zasad su dobili samo 3,5 plata i to im je jedna isplaćena tek pre nekoliko dana. Igrači su počeli da se bune i traže svoje pare, što je i normalno. U nekoliko navrata su i rekli da neće da treniraju, ali su ipak odustajali od toga i to najviše zahvaljujući treneru Dejanu Radonjiću, koji tim drži pod kontrolom, pa je sve ostalo samo na pretnjama – naveo je izvor Informera blizak klubu.

Nebojša Ćović nedavno je potvrdio da plate u Zvezdi kasne, mada nije bilo poznato da je situacija toliko dramatična, da je klubu pretio čak i štrajk igrača.

To što kasne plate nije ništa čudno, pa plate kasne i u mnogo bogatijim klubovima od Zvezde. To nije nikakva vest. Situacija je teška, ali se trudimo da je rešimo – rekao je Čović tom prilikom.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter