Izvor:
01.05.2017 u 16:35
0

Milojević: ZVEZDA JE APSOLUTNI FAVORIT, PROBAĆEMO DA JE IZNENADIMO!

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da će ekipa pokušati da se prikaže u dobrom svetlu protiv favorita Crvene zvezde u 4. kolu Superlige Srbije.

"Idemo Zvezdi u goste posle dva meča protiv Borca i Vršca koja smo dobili na jednu loptu i u kojima smo pokazali karakter. Zvezda je svakako apsolutni favorit, imaju sjajnu sezonu iza sebe, a mi ćemo dati sve od sebe da probamo da odigramo rezultatski neizvestan meč poput našeg duela u Sremskoj Mitrovici u ABA ligi", poručio je Milojević za klupski sajt.

Kapiten Mega Jovan Novak ističe da je potrebno da njegov tim odgovori na Zvezdinu čvrstinu.

"Očekuje nas težak meč sa Zvezdom koja je favorit u ovom duelu. Pokušaćemo što bolje da pripremimo utakmicu, iako imamo vrlo malo vremena između utakmica. Probaćemo da pokušamo da iznenadimo sjajnog protivnika", naveo je Novak.

Utakmica 4. kolu Superlige između Crvene zvezde i Mege igra se sutra od 18 sati u dvorani Alesandar Nikolić.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter