Izvor:
06.05.2017 u 18:06
0

SKANDAL U MAKEDONIJI: Srpski stručnjak na meti navijača, meč prekinut!

Utakmica polufinala plej-ofa između Rabotničkog i Karpoš Sokolija u Skoplju prekinuta je zbog navijača koji su sa tribina gađali košarkaše gostujuće ekipe, a na meti se naša i srpski stručnjak Dragan Nikolić.

U Makedoniji je veoma napeto poslednjih dana, a ta atmosfera prenela se i na sportske događaje. Prvi meč polufinala košarkaškog plej-ofa prekinut je zbog divljanja navijača.

Delegat u dogovoru sa sudijama odlučio je da ne prazni tribine i meč završi u praznoj dvorani, već da se odigra preostala četvrtina bez prisustva publike.

Karpoš je u trenetku prekida vodio rezultatom 67:60.

Makedonski mediji prenose da je dugo posle prekida meča pražnjena dvorana u Skoplju, jer su domaći navijači odbijali da napuste tribine, a da je ekspedicija Karpoš Sokola poslednja izašla, i to pod pratnjom policije.

Izvor: Kurir
Foto: Youtubeprintscreen/WMBA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter