Izvor:
03.06.2016 u 01:55
0

RADONJIĆ: Za pobedu protiv Partizana moramo da budemo na evroligaškom nivou

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je njegova ekipa mora da ponovi partije iz Evrolige ukoliko misli da savlada Partizan i osvoji titulu prvaka Srbije.

– Očekivano su Crvena zvezda i Partizan u finalu, što ima posebnu težinu jer je ta utakmica više od košarke. Partizan ima kvalitet, veliko iskustvo i drastično je počajan u odnosu na početak sezone. Ne znam da li će biti blistava košarka, ulog je veliki, ali mi moramo da budemo na evroligaškom nivou – rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali "Aleksandar Nikolić".

Crnogorski stručnjak ističe da crveno-beli veoma motivisano očekuju početak finalne serije sa večitim rivalom.

– Ne bežim od uloge favorita, ali podsećam da smo izgubili od Partizana dva puta. Ambicije su nam uvek najviše, da trijumfalno završimo seriju – poručio je Radonjić.

On je dodao da Partizan u svom sastavu ima igrače koji znaju kako se osvajaju titule, kao što su Vitkovac, Veličković, Marinković, Vilson i drugi.

– Od nas se očekuje da budemo na vrhunskom nivou i to je ono što želimo – zaključio je Radonjić.

Finalna serija između Crvene zvezde i Partizana počinje sutra od 21 sat u hali "Aleksandar Nikolić".

Tanjug
Foto: Facebook/KK Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter