Izvor:
03.06.2016 u 20:58
0

CRVENA ZVEZDA ILI PARTIZAN? Peto uzastopno finale najvećih rivala za titulu prvaka Srbije!

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana večeras u dvorani "Aleksandar Nikolić" počinju peti uzastopni finalni okršaj za titulu prvaka Srbije.

Aktuelni državni, ali i regionalni šampion, Crvena zvezde juri svoju 17. titulu, dok Partizan ima nameru da vrati trofej u svoje vitrine i osvoji 22. šampionski naslov, nakon što je do prošle sezone 13 godina vladao u Srbiji.

Objektivno gledano, veliki favorit je Zvezda, tim koji je ove sezone izborio mesto među osam najboljih timova u Evropi i dominantno došao do trofeja u ABA ligi, ali kako se bliži finiš Partizan igra u sve boljoj formi, dok je ove sezone već dobio dva večita derbija.

Očekivano su Crvena zvezda i Partizan u finalu, što ima posebnu težinu jer je ta utakmica više od košarke. Partizan ima kvalitet, veliko iskustvo i drastično je počajan u odnosu na početak sezone. Ne znam da li će biti blistava košarka, ulog je veliki, ali mi moramo da budemo na evroligaškom nivou– rekao je Radonjić uoči meča.

Trener Partizana Aleksandar Džikić prednost daje Crvenoj zvezdi uoči finalne serije.

Imaju prednost u seriji pred domaćom publikom, samim tim uloga favorita pripada njima, oni moraju da brane titulu. Znamo da će nas čekati pun Pionir njihovih navijača, baš kao što će i naši napuniti dvoranu kada budemo domaćini. Veče pauze između mečeva bi sigurno donele u kvalitetu igre i jednih i drugih, ali tako je za oba tima– ističe strateg crno-belih.

Prvi meč finalne serije između Crvene zvezde i Partizana igra se večeras od 21 sat u hali "Aleksandar Nikolić", a nominalni domaćini su crveno-beli.

Šampion Srbije biće ekipa koja prva ostvari tri pobede, a igra se po sistemu 1-1-1-1-1.

HappyTv.tv
Foto: Twitter/Eurohoopsnet/dragan_djuras

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter