Izvor:
20.05.2017 u 00:13
0

UBODE, PA ODE: Vasilis Spanulis pre svakog Fajnal-fora napravi dete!

Košarkaš Olimpijakosa i legendarni plej Vasilis Spanulis, ima neverovatnu statistiku kada je u pitanju završni turnir Evrolige, na kojem je računajući i ovogodišnji, koji se od petka do nedelje igra u Istanbulu učestvovao pet puta.

Statistka koju ćemo pomenuti nema veze sa Spanulisovim umećem na terenu, ali ima sa onim u bračnoj postelji, koju deli sa suprugom manekenkom Olimpijom Čopsonidu.

Naime, kad god je fantastični grčki košarkaš sa ekipama u kojima je nastupao dolazio na završni turnir najkvalitetnijeg košarkaškog nadmetanja na kontinentu, lepa Grkinja, inače, mis Grčke 2006. godine, je ostajala u drugom stanju.

Spanulis je sinove dobijao tri puta 2009, 2012. i 2013. godine, kada je prvo sa Panatinaikosom, a zatim dva puta uzastopno 2012. i 2013. godine bio šampion Evrope, dok je 2015. kada je Olimpijakos u finalu poražen od Reala (78:59) na svet došla kćerka.

Spanulisova supruga je i sada u drugom stanju, a sa obzirom da se još ne zna pol deteta, u šali se govori da će ako popularni Bili četvrti put bude šampion Evrope roditi dečaka, dok svaki drugi ishod favorizuje devojčicu.

Kurir
Foto: Facebook/Vasilis Spanoulis

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter