parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

UBODE, PA ODE: Vasilis Spanulis pre svakog Fajnal-fora napravi dete!

 

Košarkaš Olimpijakosa i legendarni plej Vasilis Spanulis, ima neverovatnu statistiku kada je u pitanju završni turnir Evrolige, na kojem je računajući i ovogodišnji, koji se od petka do nedelje igra u Istanbulu učestvovao pet puta.

Statistka koju ćemo pomenuti nema veze sa Spanulisovim umećem na terenu, ali ima sa onim u bračnoj postelji, koju deli sa suprugom manekenkom Olimpijom Čopsonidu.

Naime, kad god je fantastični grčki košarkaš sa ekipama u kojima je nastupao dolazio na završni turnir najkvalitetnijeg košarkaškog nadmetanja na kontinentu, lepa Grkinja, inače, mis Grčke 2006. godine, je ostajala u drugom stanju.

Spanulis je sinove dobijao tri puta 2009, 2012. i 2013. godine, kada je prvo sa Panatinaikosom, a zatim dva puta uzastopno 2012. i 2013. godine bio šampion Evrope, dok je 2015. kada je Olimpijakos u finalu poražen od Reala (78:59) na svet došla kćerka.

Spanulisova supruga je i sada u drugom stanju, a sa obzirom da se još ne zna pol deteta, u šali se govori da će ako popularni Bili četvrti put bude šampion Evrope roditi dečaka, dok svaki drugi ishod favorizuje devojčicu.

 

Kurir
Foto: Facebook/Vasilis Spanoulis

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost