Izvor:
04.06.2016 u 04:02
0

START BORBE ZA TITULU: Zvezda DEKLASIRALA Partizan!

Uz sjajnu partiju Kvinsija Milera, koji je 20 od svoja 24 poena postigao već u prvom poluvremenu, Crvena zvezda je povela sa 1-0 u finalu Superlige protiv Partizana, savladavši crno-bele sa 84:53 (21:15, 21:12, 22:12, 20:14) u seriji koja se igra na tri pobede. Drugi meč je na programu u nedelju u 21 sat.

Ako treba izdvojiti ključne elemente u prvom poluvremenu, onda su to Zvezdina evroligaška odbrana, manjak raspoloženih igrača kod crno-belih i razgoropađeni Kvinsi Miler.

Dugo crveno-beli celo domaće prvenstvo nisu igrali odbranu na ovakvom nivou. Čvrsto, agresivno, na ivici faula, baš kako je i tražio trener Dejan Radonjić. Potpuno su izgurali večitog rivala iz reketa, koji je do pogotka ispod koša došao tek dva minuta pre kraja druge deonice.

Bez nereda i incidenata igralo se do predaha, uz najčešće sportsko navijanje prožeto prepucavanjima dve grupe navijača. Nije moglo bez vređenja, ali je ono kratko trajalo.

Da crveno-beli budu daleko raspevaniji i zadovoljniji pobrinuo se Kvinsi Miler. Partizan je parirao u prvoj četvrtini, da bi se onda Zvezdin Amerikanac razigrao kao nikad u derbiju. Prethodna je potpuno podbacio i sada je bio posebno inspirisan da sruši večitog rivala.

Crveno-beli su rešetali koš rivala, Simonović je trojkama izazivao delirijum "delija" kao što je to Miler radio u prvom poluvremenu, a uz Jovićeve majstorije, te sjajnu timsku odbranu, delovalo je kao da je vođstvo veće 30 razlike – prava slika razlike u klasi. Da li je baš tako, Partizan će moći da da bolji odgovor već u nedelju, kada će on biti domaćin.

Izvor:Blic
Foto:zvanična web-stranica KK Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter