Izvor:
06.06.2016 u 23:53
0

SIMONOVIĆ: Zvezda je zaslužila titulu šampiona Srbije

Jedan od najiskusnijih košarkaša Crvene zvezde Marko Simonović izjavio je danas da su crveno-beli dosadašnjim igrama u plej-ofu zaslužili da odbrane titulu šampiona Srbije.

Zvezda u finalnoj seriji vodi protiv Partizana 2:0 i sutra uveče ima prvu meč loptu.

– Ne smemo da dozvolimo pad kakav smo imali u drugom meču. Partizan je pokazao karakter nakon prvog, dobro su odigrali drugi i sigurno da neće biti lako u trećem susretu. Selimo se pred naše navijače i nadam se da ćemo se radovati. Ova ekipa je to zaslužila, jer ove sezone u plej-ofu smo gubili samo od CSKA – izjavio je Simonović.

Treća utakmica finalne serije plej-ofa Superlige između Crvene zvezde i Partizana igra se sutra od 21 sat u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Tanjug
Foto: Facebook/KK Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter