Izvor:
12.06.2017 u 13:23
0

HAOS U ATINI: PANATINAIKOS NOVI PRVAK, NAVIJAČI OLIMPIJAKOSA PREKINULI MEČ! (VIDEO)

Panatinaikos je novi prvak Grčke, iako je majstorica u Pireju bila prekinuta u finišu, jer su Olimpijakosovi navijači dva minuta pre kraja prekinuli utakmicu.

"Zeleni" su vodili sa 17 razlike (66:49), a onda je krenulo gađanje bakljama sa tribina. Nekoliko baklji pogodilo je klupu Panatinakosa, gosti su se povukli u svlačionice, meč je prekinut, pa je tamo krenulo slavlje.

Ipak, pošto je policija ispraznila tribine, usledile su konsultacije sudija i delegata sa predstavnicima klubova. Utakmica je nastavljena posle prekida od 20-ak minuta, a na kraju je bilo 66:51 za gostujuću ekipu.

Ovo je Panatinaikosu 35. titula prvaka države u klupskoj istoriji. Najefikasniji kod gostiju bio je Kejsi Rivers sa 13 poena, jedan manje postigao je Nik Kalates, a Majk Džejms utakmicu je završio sa 11 poena.

Olimpijakos je bio potpuno neprepoznatljiv i samo je Dimitris Agravanis imao dvocifren učinak sa 10 poena. Jorgos Printezis je postigao samo dva poena, Spanulis devet, a Nikola MIlutinov šest.

Izvor: Informer.rs
Foto: Twitter/niporwifi

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter