Izvor:
13.06.2017 u 03:47
0

Zvezda ne da tron: Crveno-beli silni protiv „pantera“ u prvom meču finala plej-ofa!

4. ČETVRTINA

40. minut – Laka i ubedljiva pobeda Zvezde za vođstvo od 1:0 u pobedama. Prednost je bila tolika da su poslednjih 10 minuta crveno-beli odrađivali posao.

38. minut – Apić je uspeo sa 13 postignutih poena da ublaži izvestan poraz svog tima u prvoj utakmici finala plej-ofa, dok se s druge strane u listu strelaca upisao i Simanić (94:64).

35. minut – Velike ovacije s tribina dobio je mladi Boriša Simanić, kome je konačno trener Radonjića ukazao poverenje. Svakako da mu i rezultat to dozvoljava (80:49).

3. ČETVRTINA

30. minut – Kada jedna ekipa ubaci 13 trojki za 30 minuta, onda sve osim ubedljivog trijumfa ne dolazi u obzir. Crveno-beli sa Malog Kalemegdana, praktično, već su rešili pitanje pobednika i pre početka poslednjeg perioda.

28. minut – Milko Bjelica je proveo pet minuta na parketu, a već je stigao da ubaci 10 poena. Zbog toga Zvezda ima čak 30 poena prednosti (65:35).

26. minut – Razigrali su se i igrači sa klupe Crvene zvezde, pa prednost aktuelnih šampiona raste iz minuta u minut i trenutno iznosi plus 26 (57:31).

24. minut – Treća deonica otvorena je serijom izgubljenih lopti na obe strane. ipak, Zvezda je prva presekla "prazne minute" i sa pet brzih poena sitgla do maksimalne prednosti – 49:28.

2. ČETVRTINA

18. minut – Iako Zvezda ne šutira baš najbolje sa distance, prednost je i dalje na njenoj strani. Pre svega zbog činjenice da su gosti iz Železnika u prvom poluvremenu izgubili čak 10 lopti. Dobrić je i dalje ubedljivo najefikasniji igrač na terenu, dok je kod gostiju najbolji Lazarević koji je ubacio šest poena.

15. minut – Ognjen Dobrić je nerešiva enigma za odbranu "pantera". Zvezdin bek je već upisao 15 poena. Zvezda održava dvocifranu prednost (33:21).

1. ČETVRTINA

10. minut – Trojkom Marka Simonovića Zvezda je okončala prvu deonicu ubedljivom prednošću (23:11). Ognjen dobrić je bio najbolji u prvom periodu sa osam postignutih poena.

7. minut – Taman su se "panteri" pribrali, Zvezda ih zaustavlja novom serijom i vođstvom 19:6.

5. minut – Zvezda je silovito krenula u prvoj finalnoj utakmici i vrlo brzo povela sa 11:4.

Posle šokantne eliminacije Partizana u polufinalu plej-ofa Košarkaške lige Srbije, branilac trofeja Crvena zvezda pokušaće da ponovi prošlogodišnji uspeh protiv ekipe FMP iz Železnika.

Oba tima imaju velikih problema sa izostankom nekolicine veoma bitnih igrača. To se posebno odnosi na "pantere", koji su ostali bez najboljeg igrača ove sezone Džone boldena, koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa Zvezdom i otputovao u Ameriku kako bi se što bolje spremio za predstojeći NBA draft.

Bez obzira na to, svi ljubitelji košđarke očekuju kvalitetnu finalnu seriju dva ABA ligaša.

Finalni okršaj u KLS uveličali su svojim dolaskom bivši igrači tima sa Malog Kalemegdana, Majk Cirbes i Boban Marjanović.

happytv.rs
Foto: twitter/kk crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter