Izvor:
17.06.2017 u 13:04
0

LAZIĆ SKAKAO OD SREĆE: Ovo je najbolja sezona u istoriji Zvezde!

Košarkaš Crvene zvezde Branko Lazić rekao je sinoć, posle triple krune, da je sadašnja generacija odigrala najbolju sezonu u istoriji kluba.

Ekipa Dejana Radonjića novim trijumfom protiv FMP-a (87:57) proslavila je treću uzastopnu titulu šampiona Srbije, 18. ukupno, dodavši trofej na ove sezone već osvojenu ABA ligu i Kup Radivoja Koraća, uz odličan nastup u Evroligi.

"Utisci su fenomenalni, završili smo najbolju sezonu u istoriji kluba. Svi smo presrećni i sada nam preostaje da se odmorimo. Hvala navijačima što su nas nosili u napornoj sezoni", rekao je Lazić novinarima posle meča.

On nije mogao sa sigurnošću da kaže da li će ostati u Zvezdi, nakon što se dovodi u vezu sa Barselonom i Lokomotivom iz Kubanja.

"Voleo bih da ostanem, ali postoji interesovanje mnogih klubova. Samo se još NBA ne spominje", uz osmeh je dodao Lazić. Krilni košarkaš Marko Simonović navikao se na trofeje poslednjih godina u crveno-belom dresu.

"Tripleta? Ono naše… Bilo je zadovoljstvo biti deo ovog tima, uspeli smo da izdržimo u ovakvim uslovima. Istekao mi je ugovor, ali još ništa nisam pričao sa klubom", zaključio je Simonović.

Tanjug
Foto: crvenazveda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter