Izvor:
18.06.2017 u 22:27
0

ZVEZDA NE PUŠTA RADONJIĆA: Pogledajte saopštenje kluba koje najavljuje dalju saradnju!

Tim sa Malog Kalemegdana ima velike planove za budućnost.

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se novim saopštenjem povodom situacije nakon najave Dejana Radonjića da bi mogao da napusti kormilo tima.

Treneru je ugovor istekao, ali ima indicija da će doći do produžetka saradnje, što bi i Radonjić voleo, ukoliko se popravi finansijska situacija.

Dejanu je u razgovoru sa predsednikom kluba još krajem maja izneta ponuda za novi dvogodišnji ugovor, a tim povodom biće obavljeni i dodatni razgovori. Prilikom sastanaka, prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović je informisao sagovornike o aktuelnoj situaciji, daljim aktivnostima koje klub planira kako bi spreman dočekao predstojeće izazove – navodi se u saopštenju, uz dodatak da ugovor zvanično ističe 30. juna.

Takođe, navodi se da je obavljen razgovor sa velikim brojem igrača, izuzev Voltersa i Tompsona kojima je istekao ugovor i otputovali su u SAD. Nije bilo priče ni sa Dženkinsom koji je otišao u SAD i ima ugovor do leta 2018, a deo stručnog štaba je bio za stolom sa predsednikom Nebojšom Čovićem.

Jedna od tema bila je finansijska situacija kluba, a svi igrači i stručni štab prema kojima postoje određene finansijske obaveze, izrazili su želju da i dalje budu deo porodice KK Crvena zvezda, ali i iskazali veliko poverenje u klub koji se i prethodnih godina suočavao sa sličnim izazovima, ali je uspevao da izmiri obaveze prema svojim igračima i trenerima, i to pre početka nove sezone – saopštio je klub.

Klub je izneo i jasnu poruku što se tiče planova za godinu u kojoj će Beograd biti domaćin F4 Evrolige.

Čelni ljudi KK Crvena zvezda mts nastavljaju dalje planirane aktivnosti u cilju pripema za narednu sezonu, o čemu ćemo redovno obaveštavati javnost.

U želji da dostojno proslavimo jedan od najvećih uspeha u istoriji ovog velikog kluba, nećemo se baviti brojnim glasinama, spekulacijama i kombinatorikama o odlascima igračkog kadra i stručnog štaba koji se pojavljuju u javnosti. Ovaj sistem je napravljen da traje…

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter