Izvor:
21.06.2017 u 08:06
0

RADONJIĆ IDE U SAN ANTONIO: Trener Zvezde prihvatio ponudu Grega Popoviča!

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, dobio je poziv Grega Popoviča da mu se pridruži u stručnom štabu San Antonija u periodu od 7. do 17. jula tokom Letnje lige NBA. Crnogorski stručnjak je posle kraćeg razmišljanja odlučio da prihvati taj poziv, gde će steći novo iskustvo i moći da razmeni mišljenja i nauči nešto novo od verovatno najboljeg košarkaškog trenera sveta.

Radonjić će tokom 10 dana u julu biti u Las Vegasu na poslednjem i najjačem turniru, a društvo će mu praviti i Mirko Pavlović, sportski direktor Zvezde, koji je takođe dobio poziv San Antonija.

Osim njih Zvezda će ima svog predstavnika i u ekipi San Antonija, jer će za ”mamuze” nastupiti i Nemanja Dangubić, na koga pravo imaju Sparsi. Takođe, društvo će mu u timu praviti i Nikola Milutinov, koji je na draftu 2015. godine izabran od strane San Antonija.

Inače, Radonjić je odmah nakon osvajanja titule u KLS istakao da više nije trener Zvezde, pošto mu je istekao ugovor. Njemu se, kao i igračima Zvezde duguje veliki broj plata za prethodnu sezonu, pa je diskutabilno da li će voditi crveno-bele i naredne sezone.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter