Izvor:
24.06.2017 u 14:29
0

REVOLUCIJA U KOŠARCI? Marina Maljković: Trenirala bih igrače Partizana! (VIDEO)

Košarkaški klub Partizan traži novog trenera, a ima priliku da napravi revolucionaran potez, jer je Marina Maljković poručila da bi rado sela na klupu muškog tima crno-belih.

Bivša selektorka naše ženske reprezentacije, koju je dovela do titule prvaka Evrope i do bronze na Olimpijskim igrama, trenirala je ranije košarkašice Partizana, a sada joj je želja da se oproba vodeći muški tim.

Da, vodila bih košarkaše Partizana bez problema i to se zna. Pozdravljam sve navijače Partizana, moje "grobare". Ako muškarac može da vodi žensku ekipu onda može i žena da vodi mušku. Ja sam već vodila mušku ekipu u Ušću. Nemam nikakvu barijeru u glavi da treniram muškarce. Za mnoge stvari to nije bitno već je znanje ključna stavka. Od septembra će u NBA biti prvi ženski trener – rekla je Marina Maljković u emisiji na SOS kanalu.

POGLEDAJTE:

Izvor: Informer.rs
Foto: Kss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter