Izvor:
26.06.2017 u 16:17
0

Sjajne vesti iz Španije: Nedović ne ide na operaciju, biće spreman za EP!

Nemanja Nedović je otklonio sve dileme oko nastupa na predstojećem Eurobasketu i najavio napad na najviši plasman.

– Imao sam razgovore sa doktorima, pojavila se mogućnost operacije. Ali ovog leta je neće biti, tako da sam na raspolaganju selektoru. Nadam se da će se svi odazvati. Mada, ne znam kakva je situacija sa Bjelicom. Otkad je Sale Đorđević došao uvek idemo na najviši mogući plasman. Pravo je vreme da naš kvalitet dokažemo. Mislim da imamo dobre šanse da osvojimo zlato, izjavio je Nedović.

Iza Nedovića je odlična sezona, Unikaha je osvojila Evrokup, ali je poražena od Reala u polufinalu plej-ofa.

– Malaga nije videla evropski trofej 15 godina. Velika stvar za njih je bila osvajanje Evrokupa. Gorak ukus u ustima ostaje samo zbog poraza od Reala u polufinalu plej-ofa. Imali smo šansu u prvoj utakmici, ali posle je bilo teže, jer su ušli u određeni ritam i to je bilo to. Produžio sam na minimum još godinu dana, zadovoljan sam zbog toga, jer mi je stvarno sjajno tamo. Imao sam veoma dobru sezonu, navikao sam se na sve. Mislim da je veoma bitno da igrač dočekuje leto sa razrešenom klupskom situacijom, dodao je Nedović.

Fajnal-for Evrolige sledeće godine biće odigran u Beogradu, a Nedović ima veliku želju da bude tamo.

– Mi Srbi ćemo imati najveću želju da se plasiramo na završni turnir. Ipak, to nije baš realno sa ekipom Unikahe. Po budžetu nismo među najboljima, ali ni to ne mora ništa da znači. Ako je mogla Baskonija prošle godine, sa timom koji smo mi dobijali sa 30 razlike u Španiji…Ništa nije nemoguće, zaključio je srpski reprezentativac.

novosti.rs
Foto: Twitter/LigaEndesa

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter