Izvor:
13.06.2016 u 00:43
0

I DALJE NEIZVESNO: Nemanja Bjelica se nada da će zaigrati na kvalifikacionom turniru!

Srpski reprezentativac, Nemanja Bjelica se nedavno povredio, a mediji su preneli kako on neće nastupati na kvalifikacionom turniru za OI koji se od 4. do 9. jula održava u Beogradu.

Naime, košarkaš Minesote ima upalu nerva desne noge i već je počeo rehabilitaciju, ali postoji šansa da Bjelica ipak zaigra, a on se nada da će već sledeće sedmice biti u Beogradu.

Uvek sam tu za Srbiju i sigurno da ću učiniti sve što je u mojoj moći da se spremim i igram kvalifikacioni turnir. Već sam počeo sa terepijama i osećam se bolje. Čim budem mogao dolazim u Beograd i sigurno ću sve vreme biti uz reprezentaciju. Nadam se da će to biti već sledeće sedmice, pošto obavim preglede– rekao je Bjelica za Sportski žurnal.

Srbija se nalazi u A grupi sa Angolom i Portorikom, dok su u drugoj Japan, Češka i Letonija, a samo najbolji će otići na Olimpijske igre.

HappyTv.tv
Foto: Twitter/TrendBasket

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter