Izvor:
04.07.2017 u 20:05
0

Pojačana srpska kolonija u Malagi: Milosavljević dve godine u Unikahi!

Srpski košarkaški reprezentativac Dragan Milosavljević prešao je iz Albe u Unikahu, saopštio je danas španski evroligaš.

Milosavljević je juče stigao u Malagu na lekarske preglede, a danas je potpisao dvogodišnji ugovor sa Unikahom i tako se pridružio sunarodnicima Nemanji Nedoviću i Dejanu Musliju.

– Mnogo sam srećan što sam došao u veliki klub, sa ogromnom tradicijom i što ću se takmičiti u dva najjača takmičenja u Evropi – španskom prvenstvu i Evroligi. Grad je odličan, mnogo toga mi je pričao Nedović i siguran sam da ću napredovati kod sjajnog trenera Plaze – rekao je Milosavljević za klupski sajt.

Nekadašnji kapiten Partizana iza sebe ima individualno odličnu sezonu u Albi, a u Evrokupu je prosečno postizao 12,9 poena i 3,6 asistencija (52,6 odsto za dva, 54,3 za tri poena).

Preporučio se i igrama baš protiv Unikahe u dresu kluba iz Berlina prošle sezone.

informer.rs
Foto: wikipedia, unicajabaloncesto.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter