Izvor:
09.07.2017 u 01:44
0

Tatin sin iz Klipersa sramotno prokomentarisao dolazak Tea: Ko? Ko je taj? (VIDEO)

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Ostin Rivers nije znao ko je Miloš Teodosić, novo pojačanje kluba.

Kada je dočekao pitanje o dolasku Miloša Teodosića, zbunjeno je pogledao novinara.

Ko? Ko? Ne znam, bićemo dobar tim, očekujem da ćemo igrati dobro, tu su Patrik Beverli i Sem Deker…

Novinar je očigledno bio u neverici, pa je insistirao na pitanju o Teodosiću, sa akcentom na to da li će se dobro uklopiti.

– Ko je taj?

Nakon toga, Rivers je nevešto pokušao da odgovori, ali je očigledno da ga tata Dok, koji ga trenira u Klipersima, nije baš dobro obavestio ili vaspitao.

Posle toga, nastavio je u svom stilu da komentariše odlazak Krisa Pola.

Biznis i košarka su dve različite stvari, oni kažu da ih ne doživljavaju lično, ali svako to radi – rekao je Rivers prvo o Krisu Polu, bivšem saigraču koji je otišao u Hjuston.

U novoj dozi nadmenosti, Rivers je najavio da će “prštati” u duelima sa Rokitsima.

Videli ste šta se dogodilo kada su Voriorsi igrali protiv Tandera prošle godine. Bilo je mnogo emocija. Ne mislim da će biti baš na tom nivou, ali biće “vatrometa” – naveo je Ostin, koji je svojim ponašanjem i protekcijom Doka odavno stekao negativnu reputaciju, što je sada samo podigao na viši nivo.

Telegraf
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter