Izvor:
09.07.2017 u 15:55
0

NOVO POJAČANJE PARTIZANA OKORELI DELIJA: Grobari ga bombardovali pretećim poruka! (VIDEO)

Obrad Tomić (23, 208) je na pragu potpisa za Košarkšaki klub Partizan i ostvarenju velikog koraka u karijeri, ali ima tu jedna “sitnica” koja bi mogla ovom momku iz Republike Srpske da pokvari plan.

Naime, Obrad ne krije da je navijač Zvezde, a to su u međuvremenu “iskopali” navijači crno-belih koji se sada oštro protive da Tomić postane deo tima Miroslava Nikolića.

Društvene mreže i profili brojnih navijača Partizana preplavljene su pojedinim fotografijama Tomića u “kompromitujućim crveno-belim izdanjima” uz poruke koje se svode na samo jednu misao – nije dobrodošao u Partizanu.

Obradu se u međuvremenu dešavaju samo lepe stvari u karijeri.

Sa svojim Kaknjom igrao je finale plej-ofa u BiH minule sezone, beležio je 11,4 poena i 9,8 skokova u proseku po meču, a u međuvremenu ga je selektor BiH Duško Vujošević pozvao u reprezentaciju.

Konačno, kao kruna dosadašnje karijere je stigao poziv Partizana.

– Blizu sam potpisa, ne mogu ništa da vam kažem – rekao je nedavno Sportskom žurnalu.

Međutim, sada je pitanje da li će se transfer uopšte realizovati zbog Tomićeve “grešne” prošlosti, odnosno pitanje je da li će ljudima u Partizanu zasmetati njegova pasija ka “večitom rivalu”.

A i što bi? Neće svakako biti ni prvi ni poslednji navijač Zvezde/Partizana koji je zaigrao za drugu stranu.

Stvar postaje ozbiljna… OVO ne sme imati bilo kakve veze sa @PartizanBC , osim kao protivnik na terenu… pic.twitter.com/1AoKXkOsXQ

— Dejan Obućina (@ObucinaDejan) July 8, 2017

Telegraf
Foto: Twitter/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter