Izvor:
16.07.2017 u 01:41
0

ŠOK ZA „DELIJE“: Dejan Radonjić definitivno napustio Zvezdu!

Dejan Radonjić sledeće sezone neće sedeti na klupi Crvene zvezde. Šampion Srbije i crnogorski stručnjak nisu pronašli zajednički jezik, pa će crveno-beli morati u potragu za novim trenerom.

Upravo to su potvrdili vodeći ljudi osvajač Jadranske lige, koji su se oglasili saopštenjem na zvaničnom sajtu i koje prenosimo u celosti.

– KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da i pored velike želje, saradnja sadosadašnjim trenerom gospodinom Dejanom Radonjićem nije nastavljena. KKCrvena zvezda mts izražava veliku zahvalnost treneru koji je na klupi kluba sedeo više od četiri godine i u tom periodu ostvario istorijske rezultate.

– Crvena zvezda je sa gospodinom Radonjićem kao trenerom osvojila: trititule prvaka ABA lige, trititule domaće lige, trinacionalna kupa, a pamtiće se i veliki uspesi u Evropi, polufinale Evrokupa, i prvi istorijski plasman u plej of Evrolige.

– Nakon povratka Dejana Radonjića sa usavršavanja u SAD, obavljeni su poslednji razgovori sa čelnicima kluba u Beogradu. Ipak, i pored velike želje, klub i trener neće nastaviti saradnju. KK Crvena zvezda mts će o narednim koracima blagovremeno obavestiti javnost, piše u saopštenju.

novosti.rs
Foto: aba-liga.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter