Izvor:
16.07.2017 u 15:15
0

ZAGORAC UŽIVA U NBA: Uz pobedu nad Majamijem, oduševljava „grobare“ ali i Amerikanke !

U letnjoj NBA ligi Rade Zagorac je ostvario još jednu pobedu sa svojim novim klubom, Memfisom, ali je oduševio mnoge i ponašanjem van terena.

Zagorac je postigao dva poena, uz šut 1/2, i imao jedan skok za 15 minuta nastupa u pobdi nad Majamijem (98:95 posle dva produžetka), no pažnju je privukao i jednim intervjuom.

Naime, ekipa "grizlija" je organizovala javno ćaskanje sa našim košarkaškim internacionalcem, a putem Tvitera on je odgovarao na brojna zanimljiva pitanja. Neretko – vrlo duhovito.

"Kako se izgovara tvoje ime, reci da se više ne mučimo?", upitao je neki navijač Memfisa, verovatno u dilemi da li je Rade – Rade, ili, se to možda čita "Rejdi".

"Rade", napisao je Zagorac, bez daljih pojašnjenja, što je izazvalo osmehe mnogih.

Bilo je tu i pitanja "Ko su ti omiljeni fudbalski timovi u igrici?", na šta je Zagorac odgovorio sa "Junajted i Inter", ali bilo je i onih o srpskoj košarci.

Upitan ko mu je bio košarkaški idol kada je bio mlad, odmah je odgovorio "srpska legenda Dejan Bodiroga", a na pitanje ko je bio najbolji igrač protiv kog je igrao noseći dres Mega Leksa, napisao je "Saša Pavlović", što je izazvalo pravu euforiju među "grobarima"

izvor/blic

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter