Izvor:
20.07.2017 u 23:44
0

BOBI MARJANOVIĆ: Nadam se da je došlo vreme da uzmemo zlato na EP!

Košarkaš Detroita Boban Marjanović kaže da su ciljevi reprezentacije Srbije najviši mogući i da je došlo vreme da posle 16 godina ponovo bude prvak Evrope.

Uvek treba postavljati visoke ciljeve, to je naravno prvo mesto… Tek smo na početku priprema, ali bilo kojim poslom da se baviš moraš da stremiš ka najvišim dometima. Glavna ambicija nam je zlatna medalja i moramo da gradimo do nje – rekao je Marjanović Tanjugu na prvom okupljanju reprezentacije na pripremama za EP.

Visoki centar smatra da ekipa Aleksandra Ðorđevića ima ogroman kvalitet i da je najvažnije da igrače zaobiđu povrede.

– Bože zdravlja, nadam se da je došlo vreme da zlato. Imamo kvalitet, tim nam čine igrači iz NBA, Evrolige, dobrih timovima, ozbiljni košarkaši – poručio je Marjanović, dodavši da ne sme da se potceni nijedan protivnik.

Postoji jaka konkrencija, ona te čini jačim. Lopta je okrugla, svako danas igra košarku i iznenađenja su moguća. Svi protivnici su ozbiljni.

Kako je naglasio, Marjanović ima jak motiv da sa državnim timom napravi veliki uspeh.

Svi smo motivisani od prvog okupljanja, posebno što smo imali pauzu koja nije bila košarkaški aktivna, već rad u teretani, trčnje, šutevi na terenu… Pred nama je ozbiljan rad, uželeo sam se košarke i sa nestrpljenjem čekam prvi trening reprezentacije – zaključio je Marjanović.

Evropsko prvenstvo igra se od 31. avgusta do 17. avgusta, a Srbija se nalazi u grupi sa domaćinom Turskom, Rusijom, Letonijom, Belgijom i Velikom Britanijom.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter