Izvor:
17.06.2016 u 14:22
0

MAJSTORICA REŠAVA ŠAMPIONA: Voriorsi propustili drugu meč loptu!

Košarkaši Klivlenda savladali su na svom terenu Golden Stejt sa 115:101 i stigli do izjednačenja (3:3) u velikom finalu NBA lige.

Kavse je do pobede i šanse da se u sedmoj utakmici borbe za titulu predvodio Lebron Džejms, koji je ponovio partiju iz prošle utakmice i ubacio 41 poen.

Domaći tim od starta preuzeo je inicijativu i vođstvo koje je u jednom trenutku, u trećoj deonici bilo i 24 poena prednosti.

Voriorsi se, ipak, nisu predavali pa su uspeli da smanje na sedam razlike pred četvrtu četvrtinu, ali je Džejms preuzeo stvari u svoje ruke i doveo Klivlend do pobede.

Džejms je osim 41 poena imao i 11 asistencija, osam skokova, četiri ukradene lopte i tri blokade. Pratio ga je Kajri Irving sa 23, a Tristan Tompson je imao 15 poena i 16 skokova.

Kod Voriorsa, MVP lige Stefan Kari upisao je 30, Klej Tompson 25, dok je Leandro Barbosa meč završio sa 14 ubačenih poena.

Sedma utakmica velikog NBA finala na programu je u noći između nedelje i ponedeljka, a domaćin će biti Golden Stejt u "Orakl areni".

Tanjug
Foto: Twitter/NBAcom

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter