Izvor:
27.07.2017 u 16:56
0

Zvanično: Zvezda može da dovodi igrače!

Crvenoj zvezdi je zvanično skinuta zabrana dovođenja igrača.

Klub u svom saopštenju "sa zadovoljstvom konstatuje da je FIBA konačno pokazala ekspeditivnost, i brzo reagovala na dopis i apel kluba, nakon isplaćene poslednje rate Izraelcu Galu Mekelu, koja je izvršena u sredu 26.jula".

Zvezda je objavila i pismo koje je dobila od generalnog sekretara FIBA, Patrika Baumana.

"Poštovani, ovim potvrđujemo prijem potvrde da je izvršena uplata, čime je ispoštovana procedura kako bi se klubu ukinuo BAT. Kao rezultat toga, FIBA skida KK Crvena zvezda mts sa liste klubova kojima je zabranjeno da registruju nove igrače, što je i obrazloženo u članu 3-335 FIBA propisa. Molimo Vas da primate k znanju da je kopija ovog dopisa poslata i u Vaš nacionalni savez, kao i u regionalnu kancelariju FIBA, kako bi ova odluka što pre stupila na snagu. Zahvaljujemo Vam se na saradnji u ovom slučaju”.

Ovim je uklonjena i poslednja prepreka da KK Crvena zvezda mts nastavi sa planiranim aktivnostima tokom prelaznog roka, a o narednim potezima kluba na tom polju, javost će biti obaveštena blagovremeno, poručili su sa Malog Kalemegdana.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter