Izvor:
15.08.2017 u 23:25
0

POJAČANJE: Koprivica prešao iz Partizana u Megu!

Mega Bemax je nastavila sa jačanjem ekipe za predstojeću sezonu, pošto je ugovor sa klubom potpisao Miloš Koprivica.

Bivši centar Partizana je u beogradskom klubu proveo dve sezone i već se priključio treninzima Mege, gde će ojačati konkurenciju u reketu tima iz Sremske Mitrovice.

Koprivica je po potpisivanju ugovora sa klubom istakao da je Mega prava sredina za sve mlade igrače željne napretka.

– Veoma sam srećan što sam došao u Megu koja je nebrojeno puta dokazala da je odlična sredina za sve mlade igrače koji žele da igrački napreduju. Drago mi je što ćemo i u narednoj sezoni imati mlad i talentovan tim i što ću biti deo njega. Svakako ću dati sve od sebe da prvo na treninzima zaslužim svoju šansu a potom, nadam se, da igrački doprinesem što boljim rezultatima kluba – rekao je Koprivica za klupski sajt.

Koprivica je rođen 24. marta 1995. godine u Sokolcu, u Bosni i Hercegovini, visok je 208 centimetara i igra na poziciji centra. Seniorsku karijeru je počeo 2013. godine u Slobodi iz Užica, odakle je posle dve sezone prešao u redove Partizana. U prethodnoj sezoni je u ABA ligi u proseku beležio 2,6 poena, dok je u Superligi postizao četiri poena po meču.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter